lördag 30 augusti 2008

om andning

Jag vill inte vilja åt något håll, jag vill skapa på riktigt, sitta uppe hela nätterna med kreativitet sprutande ur inte bara mina öron utan fleras och snart dör jag av att inte ha kreativt kompanjonskap inpå knuten. Vem vill sy kläder, göra musik, måla alla möbler med mig och säga "ja det gör vi!", inte för att göra mig glad utan för att det är en starkare drift än både hunger och kättja? Vem?

6 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Sara, DU tycker det men majoriteten av män föredrar de feminina ;) Och dessutom pratar vi inte om att gilla utan att tända på, att känna den där gnistan, passionen. Men OK, om du tänder på maskulina brudar lovar jag att maila dig en bikinibild på mig. Ge mig bara ett halvår till med tung styrketräning :)

30 augusti 2008 17:10  
Anonymous Anonym sa...

alltid bra med nyanser, speciellt när det är en kvinna som föredrar kvinnor som kommer till tals. Tack för din vinkling ;)

30 augusti 2008 17:18  
Anonymous Anonym sa...

Oh jag! Jag vill!

30 augusti 2008 17:41  
Blogger Honungsbit sa...

Jag vill. Kanske är precis det jag behöver för att må bra igen. Var för länge sen jag lekte ja-leken...

30 augusti 2008 23:36  
Anonymous Anonym sa...

precis min ambition, att ägna all tid åt att skapa. varför är inte samhället skapat för sådana som oss?

31 augusti 2008 17:36  
Anonymous Anonym sa...

Jag ställer upp!!

31 augusti 2008 22:19  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida