måndag 15 september 2008

den tid som flytt

Förutom att verkligen sakna Knasen-kolorna, med den tunna skorpan runt chokladen, den något mjöliga ytan på kolan och spänningen i att inte veta om man har valt en hård eller en mjuk, känner jag mig fortfarande lite harmsen över att Svenska Lantchips slutade med jordnötsolja i chipsen år 2000. Jag tog det ganska personligt den gången, men efter ett par veckor utvecklade jag ett beroende av de nya chipsen istället och det är egentligen bara harmen som sitter kvar. Däremot saknar jag fortfarande Shio. Läsken som faktiskt hade mindre socker utan att vara fullproppad med aspartam eller sukralos men som ändå inte smakade bubbelvatten. Och Ostkompaniets hushållsost, vad hände med den? Det är helt uppenbart någon som är ute efter att knäcka mig medelst producentmakt (konsumentmakten försvann som bekant med folkhemmet) och det är bara att hoppas att de inte får nys om Heinz ketchup.

14 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

ja vad tusan gjorde de av Shio!? HUR kunde det bara försvinna sådär? :O
Ondskefullt. Allt gott försvinner...

15 september 2008 12:35  
Anonymous Anonym sa...

Shio.. Denna dryck var nästan lite för bra. Kanske därför den försvann.. :( Jag förstår verkligen inte för alla verkar ju ha älskat den lika mycket som jag gör. Skamligt att den är försvunnen. Förresten vill jag gärna läsa alla dina gamla krönikor eftersom jag inte läst en enda.

15 september 2008 13:14  
Anonymous Anonym sa...

Hur tror du det kändes när vaniljpralinerna försvann då? Jag åkte över halva stan för att desperat rycka åt mig de sista kartongerna (ja, de fanns i kartong).

Varken livet eller konsten har varit detsamma sedan dess. Även om Toblerone också är gott.

15 september 2008 13:33  
Anonymous Anonym sa...

Jaha, var det meningen att Knasenkolorna skulle vara antingen hårda eller mjuka...? Jag trodde alltid att det var nåt fel på de hårda och blev irriterad eftersom jag föredrog de mjuka.

15 september 2008 16:47  
Anonymous Anonym sa...

Nämn inte ens shio! jag får sånna nostalgishocker att jag svimmar!!!!!! den såldes ju som mineral vatten men smakade bara helt himelsk bubblig saft... *Suck*

15 september 2008 20:46  
Anonymous Anonym sa...

Jag saknar RIVOSTO. Något enormt. Hade det på allt. Nu är livet mest tomt.

15 september 2008 22:15  
Anonymous Anonym sa...

Och förresten, den där BonAqua Silver med massa olika smaker är väl rätt snarlik Shio?

15 september 2008 22:17  
Blogger Maria Yvell sa...

Om de tar Heinz ketchup, då jävlar!!!

16 september 2008 00:25  
Anonymous Anonym sa...

jag saknar den tid då du var vegan

16 september 2008 08:43  
Anonymous Anonym sa...

Det finns en kommentar till den 10 augusti

16 september 2008 16:23  
Blogger mio sa...

håller med yvell. då blir det krig!

16 september 2008 16:31  
Blogger pärlbesatt sa...

Hmmm.. Jag undrar hur jag ska göra med "din muff"... Jag har den i fickan och väntar på besked om vart den ska tas och när, sen jag skrev sist. Vill inte den ska gå sönder under tiden. Hojta!

16 september 2008 22:45  
Anonymous Anonym sa...

Nejnej, Heinz är precis som vilken annan ketchup som helst förutom att den a) kommer i flaskor som är omöjliga att hälla ur och b) är lite dyrare. Och att den c)marknadsförs som lite mer genuin än alla andra ketchupar.

17 september 2008 14:54  
Anonymous Anonym sa...

Åh Shio! mäniskor som saknar shio! det är som att hitta hem... /Emm

18 september 2008 05:41  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida