måndag 15 december 2008

Jag har julbord upp över evaäpplet och är sekunder från att falla in i julbordskoma och drömma om efterrätten jag inte klarade av att äta upp. Jag orkar inte ens spekulera kring snapsvisor som svenssonmarkör och alkohol som socialt glidmedel - ris à la maltan har lagt sig som bomull kring de raljanta spetsfundigheter som jag vet ligger där inne och vill ut. Vi får helt enkelt hålla oss tills imorgon, då jag om inte annat ska visa upp det gäng mössor jag råkade sy igår istället för att läsa om modern generativ grammatik.

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Haha, ja, det svenska julbordet är galet på många sätt. Speciellt när man äter det typ tre gånger i december, en gång med jobbet, en gång med familjen osv..

16 december 2008 11:54  
Anonymous Anonym sa...

Menade du evaäpplet som en kvinnlig sak av adamsäpplet?
Isåfall vill jag påstå att det inte heter evaäpplet. Det heter evaspäron. Adamsäpplen och Evaspäron.

18 december 2008 21:21  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida