tisdag 16 december 2008

mössans julafton

Jag visste inte om det just när söndagen började, men söndag var alltså hattmakardag. När man väl börjar är det svårt att sluta, och följande mössparad ska väl kunna övertyga även den mest förhärdade skeptiker om att nej, jag har inte slutat vara kreativ bara för att jag har börjat träna på SATS.

Jag har ingen aning om vad jag egentligen ska med de flesta mössorna till. Mössa 3 använde jag igår och kände mig som en tomtehybrid precis som meningen var. Mössa 5 var resultatet av min tanke att skapa mig en mössa som passar till alla mina kläder (stjärnan ska justeras lite, så ni behöver inte vara oroliga över bristen på symmetri). Mössa 1,2 och 4 kommer troligen att ligga på min hatthylla tills den svämmar över (eller tills någon vill ha dem). Men de har i alla fall givit mig några små sömnadsinsikter och det där inre välbefinnandet man alltid råkar ut för när man knåpar. Jag rekommenderar er alla att sätta er och göra ett par mössor, själv har jag alltså fyllt min kvot för veckan.

9 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Ooh, jag gillar trean.

//JJ

16 december 2008 15:44  
Blogger ChW sa...

Jag gillar mössa 2. Kan du inte lotta ut dem till dina läsare eller så?

16 december 2008 15:46  
Anonymous Anonym sa...

tomtehybridmössan var fin:)

16 december 2008 18:27  
Anonymous Anonym sa...

Min sämsta egenskap är att jag har så dåligt självförtroende.

16 december 2008 18:27  
Anonymous Anonym sa...

Jag gillar mössorna 3, 4 å 5.
Coola, mycket kreativt av dig! ^^
Vad är det för material i mössorna? =)

16 december 2008 21:57  
Anonymous Anonym sa...

mina syslöjdselever skulle nog inte banga på att utmana dig på ett mössmakarrace. en tjej i fyran gjorde tre mössor på en lektion idag, sen var det tio minuter kvar och hon ville göra en till men då var jag tvungen att agera glädjedödare och säga städdags.

16 december 2008 22:07  
Blogger Nina sa...

nr 3! Du klär i blått och det är juligt, men inte för mycket. jag får för mig att jag vill ha något vitt eller silver på den också...

17 december 2008 11:20  
Blogger Tuve sa...

jag gillar stjärnmössan och dalmatinermössan. jag tycker stjärnan är fin som den är, asymmetri är snyggt.

17 december 2008 16:44  
Blogger Vickan sa...

Lotta ut mössorna eller ge dem som julklappar! Ettan och tvåan är mina favoriter!

22 december 2008 09:31  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida