lördag 3 januari 2009

ett synnerligen gott år

Ett synnerligen gott nytt år tillönskar jag er, mina välartade bloggläsare. Själv inleder jag det med fem kravlösa dagar och återkommer till alla mina mer (magisteruppsats) och mindre (blogg) betungande plikter den 6:e januari. Jag rekommenderar er alla att göra detsamma, och mer specifikt att bygga ett pepparkakshus som avkoppling. Om ni är lagda åt det hållet.

5 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

hej hej... jättefiiin blogg... =)

kramar!!

5 januari 2009 09:02  
Anonymous Anonym sa...

Blir detsamma för mig. Plugg för det mesta och bloggande som hobby. Har nämligen monstertentamen på fredag :(

6 januari 2009 10:03  
Blogger The Owls Are Not What They Seem sa...

Jag tycker det är väldigt svårt att komma på bra egenskaper med mig själv. Där fick jag något att grunna på.

7 januari 2009 17:06  
Blogger The Owls Are Not What They Seem sa...

Kanske är det min underbart utvecklande analytiska förmåga. Den kanske är irriterande för andra men det är nog den jag har mest nytta av.

7 januari 2009 21:07  
Blogger pärlbesatt sa...

Har du sett den här artikeln?

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4136865.ab

Lägg särskilt märke till raderna "Oxytocin utlöses framför allt vid amning och förlossning. Hormonet anses vara kopplat till känslor av tillit och samhörighet. Oxytocin frisätts vid mjuk beröring av huden och vid kärleksfull kroppskontakt mellan kvinnor och män."

(Min kursivering)

Förövrigt önskar jag dig, kärestan och eleverna ett rikt och givande 2009!

9 januari 2009 13:32  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida