torsdag 22 januari 2009

yes we can

I förrgår upptäckte jag att även jag kan bygga en muskel. Jag vet inte var jag fick det ifrån, att alla andra har muskler som kan växa och krympa beroende på träning, men att jag själv är utlämnad åt det jag fick från början. För alla er som också går runt med den föreställningen, kan jag härmed i en något mer småskalig Obama-anda meddela att jo, vi kan. Det är svårt att helt och hållet förmedla den förundran som slog mig när jag i tisdags, bara för att testa, lade på vikterna som jag inte kunde rubba för ett par månader sedan. Döm om min förvåning när jag bara lyfte hela omöjligheten - det var plötsligt inte svårare än att lyfta ett par mjölkpaket. Ett par sjukt tunga mjölkpaket, men ändå lyftbara och inte limmade mot golvet. Man kan nästan kalla det ett slags uppvaknande, en återgång till min tro på att allt är möjligt. För jag, Sara Lövestam, fordom blott en spenslig makaron, kan numera sätta pinnen tre snäpp ned i maskinen som är min största motståndare, den som heter "bröst 1" men som jag kallar armhävningsmaskinen. Detta mirakel och bevis på att allt är möjligt sker alltså samtidigt som Obama svär presidenteden i USA. Coincidence? I think not.

3 kommentarer:

Blogger A N N I K A sa...

Grattis! Klart det inte är en tillfällighet!

Ser fram emot att ens kunna sätt i pinnen - lyfter just nu, med stor möda, basvikten och känner mig som en överkokt makaron. Härligt att höra att det finns hopp även för makaroner!

22 januari 2009 17:00  
Anonymous Anonym sa...

hahaha du är så jäkla bra på att skriva XD

23 januari 2009 12:46  
Blogger annika sa...

Som friskus undrar jag hur du kunde hitta motivationen om du trodde att träningen inte skulle ge något resultat..

23 januari 2009 12:52  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida