söndag 29 mars 2009

två tips tills vidare

Som jag misstänkte gick det inte helt smärtfritt, det där med att flytta över mina domännamn från Spray. Till er som ändå har hittat hit (ungefär hälften av er alltså) och undrar om jag inte ska skriva något snart, har jag två tips:

1) Gå till kapitel1.se om ni inte redan gjort det, och läs mitt bokembryo "Udda", såhär två dagar innan de tio finalisterna presenteras. Jag kan härmed också passa på och tacka för alla era smickrande kommentarer, och till er som har lyckats rekommendera boken i tävlingen!

2) Gå ut och hitta nyaste numret av QX - där finns den första krönika jag någonsin skrivit om spermier. Alternativt ladda hem det på http://www.qx.se/info/tidningen/9789/qx-april-alcazar.

Etiketter:

3 kommentarer:

Anonymous hej sa...

åh jag hade lätt velat om jag bott i stockholm

30 mars 2009 21:18  
Blogger Honungsbit sa...

Jag har blivit helt hooked på din bok nu. Kan inte sluta läsa. :)

30 mars 2009 21:25  
Anonymous Elias sa...

Trollet kan vandra min hund om han vill. Vi flyttar upp på tisdag ;)

19 april 2009 22:33  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida