måndag 13 april 2009

Just nu går det så bra att skriva uppsats, att jag hela tiden avbryter mig själv med tanken "nu måste jag sluta med det här roliga och börja ta itu med uppsatsen snart", bara för att därpå glatt upptäcka att det ju är uppsatsen jag håller på med. Just så borde det vara med livet.

Etiketter:

2 kommentarer:

Anonymous F sa...

Underbart! Själv sitter jag här och försöker krysta ur mig ett teoriavsnitt och blir hela tiden frestad att kolla mailen eller fb eller jobba lite med sånt man faktiskt får betalt för... Hoppas snart hamna i samma läge som du!

13 april 2009 09:12  
Anonymous Sexdrömmen sa...

Hej! Sexdrömmen länkar till dig och kanske skriver jag något om dig då och då :). Länka gärna tillbaka. Mvh Sexdrömmen http://www.sexdrommen.blogg.se

13 april 2009 18:23  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida