tisdag 7 april 2009

mitt bokmanus är i semifinal!

Alltså, kära vänner ... Jag vet inte hur jag ska säga det här, men ... mitt bokmanus blev utvalt av lektörerna i bok-SM på Kapitel1.se, utvalt bland sådär 460 andra manus, och nu är det faktiskt med i semifinal! Jag fick reda på det en kvart innan jag skulle gå in i klassrummet och prata infinitiv och hjälpverb, och det enda hjälpverbet jag fick fram i mitt huvud var "hjälp" (vilket alltså inte är ett hjälpverb, precis som "verb" inte är ett verb, vilket åtminstone "hjälp" kan vara). Om ni hade suttit och lusläst spekulationerna på forumet på kapitel1 varenda dag, hade ni troligtvis blivit lika skakiga om det var ert bokmanus som plötsligt stod där på listan av de fem. Som ett vandrande, fånleende asplöv gick jag in i klassrummet och var till slut tvungen att förklara för min klass vad som gjorde mig så konstig - att det inte var exempelmeningen "nu ska han byta blöjor" utan mitt första litterära avancemang. Jag är fortfarande i chock. Dock vid tillräckligt god vigör för att tala om, att det är nu fritt fram att gå in på www.kapitel1.se, läsa de elva finalisterna (sex framröstade av folket, fem utvalda av lektörerna) och rösta på dem man tycker om!

Etiketter:

6 kommentarer:

Blogger Stifflert sa...

Wow, vilken grej! Grattis!

7 april 2009 11:18  
Anonymous Mattias B sa...

Grattis! Det ska bli en spännande månad fram till 6 maj (och kanske ännu längre?).

/Mattias B, Piratförlaget

7 april 2009 13:10  
Anonymous susanne sa...

Grattis, grattis, grattis! Jag har verkligen hela tiden tyckt att din bok är så BRA!!!

Hoppas det håller hela vägen!

7 april 2009 18:32  
Anonymous Tuss sa...

alltså. jag läste boken igår och försökte kommentera men verkar inte ha lyckats. så jag säger det igen: wow. galet bra! läste sista kapitlet så långsamt som det gick, för jag ville inte att den skulle ta slut... det resulterade i en sen kväll som i sin tur blev till en försovning idag. lätt värt!

8 april 2009 14:04  
Anonymous Batus sa...

Sträckläste! Mycket bra.

8 april 2009 20:40  
Anonymous Anonym sa...

Grattis, jag längtar tills jag ser den stå som proud pulp fiction på kioskhyllorna!

11 april 2009 13:54  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida