måndag 31 augusti 2009

påminnelse

Hade ni glömt hur det kan vara att flyta runt i pölen sådär planlöst som man kan när man inte har några förpliktelser eller behov åt något håll? Hade ni glömt hur det är när ett plask i den där pölen bara är ett plask, och hur man kan stanna i halva simtag utan någon som undrar om man inte ska simma färdigt det, om man har ångrat sig, om man tänker börja simma baklänges nu, om man har fått kramp, om man inte längre identifierar sig som en simmare? Hade ni glömt hur det är att strunta i om man bottnar eller inte, och ändå veta att det värsta man kan få är en kallsup? Jag hade glömt det.

6 kommentarer:

Blogger acro sa...

bruden, var du tvungen att få mig att börja gråta på jobbet? ibland tror jag att jag vet precis exakt hur bra du är och sedan visar det sig att jag knappt börjat förstå vidden av din gåva.

1 september 2009 10:11  
Anonymous Anonym sa...

Det låter som att du har ett jätteskönt, kravlöst förhållande med en mycket trevligt människa. har jag fel? / Lollan

1 september 2009 17:49  
Blogger Sara Lövestam sa...

Lollan: Nej, du har helt rätt! Om jag själv nu kategoriseras som en mycket trevlig människa, för det är mig jag har det jättesköna förhållandet med.

1 september 2009 22:35  
Anonymous Aloria sa...

Instämmer med acro. Fattar du vad du gör med folk? Varning för kliché, men dina ord är som en pil rakt i hjärtat. I detta fallet en glad och hoppfull sådan. Din kommentar gör mig rent av lycklig.
Jag känner att det måste sägas: Fan, vad bra du är, Sara!

2 september 2009 00:12  
Blogger The Owls Are Not What They Seem sa...

Det är lätt att glömma det. Tack för påminnelsen.

3 september 2009 17:03  
Blogger pärlbesatt sa...

Hej du,

En kompis som är för blyg för att fråga dig som är obekant för henne undrar om du månne vet nåt ett riktigt billigt hotell i Agios Isidoris.

Det var jag som sa att hon skulle fråga dig, när hon sa att hon skulle till Lesbos, men hon vågar inte. Eftersom jag hänvisade hit så nänns jag inte inte fråga nu när jag tipsade om dina specialkunskaper om stället.

Spanx för svar! :)

4 september 2009 00:08  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida