tisdag 20 oktober 2009

lägesrapport

En enorm blombukett fyller upp hela mitt kök sedan i lördags. Doften har svämmat över till att ockupera alla rum i lägenheten och får mig att tro att jag är nyduschad dygnet runt. Jag har köpt nya strumpor och underkläder och slängt gamla solkiga med trasig resår. Det ger mig en känsla av förnöjsamhet som ligger som en skönt vibrerande bordunton i min tillvaro. Trädet som snart blockerar hela vår balkongvy är knallgult och himlen är höstsuddig, men jag har mjukisbyxor och behöver inte gå ut på hela dagen. En enda snubbe har skrivit en sur (och spoilerfylld) recension på Udda, men alla de andra recensenterna har varit väldigt generösa och recensionen från Bibliotekstjänst var rentav översvallande. Tofflan och jag tittar på lägenheter och inser att vi snart kanske går till en helt annan närbutik för att köpa våra tomater. Jag undrar när jag ska hamna på en rejäl dejt så att jag får gå dit i mina nya underkläder och inte veta vad som ska hända. Men även om jag inte hittar en lämplig dejt har jag införskaffat fjorton flatfilmer och bytt till vintertäcke, så jag klarar mig tills ljuset återvänder. Så ligger det till.

Etiketter:

11 kommentarer:

Anonymous Johanna sa...

Vad innebär 14 flatfilmer? Någon/Några du kan tipsa om för oss andra att underhålla oss i höstmörkret med?

20 oktober 2009 18:16  
Anonymous N sa...

Ja, flatfilmtips! Prettyplease!Gärna flatboktips också om du har något på lur, förutom Udda såklart ;)

20 oktober 2009 18:28  
Anonymous Anonym sa...

Exakt! Nu måste du tala om vilka filmer det handlar om. Vilken teaser! Att bara skriva flatfilmer utan att ange titlarna =)

// Sofia

20 oktober 2009 18:32  
Anonymous Anonym sa...

Ja men jag håller med! Jag vill ha 14 flatfilmtips NU! Man kan behöva sånt i fall att kärleken inte går som man vill att den ska gå :)

/ Ida

20 oktober 2009 23:56  
Anonymous Majoy sa...

Bortsett från att jag är lika nyfiken på de där filmerna som övriga, så tänker jag att nu är ju du kändisförfattare så det borde inte vara så svårt att få dejta ; ) Jag tror det finns hundratals brudar som skulle dö för an dejt med dig : )

21 oktober 2009 12:36  
Blogger Maria sa...

Berätta bara vilka som är bra så jag slipper köpa alla 14.

21 oktober 2009 16:27  
Anonymous Anonym sa...

om man har en god vän från australien som försöker lära sig svenska och som ställer massa frågor som man inte kan svara på...(trots att svenska var ens favvoämne i skolan)..får man maila dej då?

21 oktober 2009 17:01  
Blogger Sara Lövestam sa...

Alla filmsugna: Jag återkommer med rapporter om vilka flatfilmer man bör se och inte se!

Majoy: Ja spekulera i slika banor kan man ju för att boosta sitt ego, men var är de?

Anonym: Visst får man det, eller ännu hellre posta dem i en kommentar på bloggen - jag blir av någon anledning mer motiverad att svara när grammatiken blir offentlig!

21 oktober 2009 17:58  
Anonymous Majoy sa...

Som ny och självutnämnd (!!) kändisexpert så tror jag att du måste ta första steget, jag menar vem vågar stöta på en kändis?! ; )

21 oktober 2009 19:01  
Anonymous Anonym sa...

Ljuset kommer förr än du anar, men på natten mellan lördag och söndag blir det vintertid :-(

Jag har skrivit upp Udda på min inköpslista!
/En som varit med förr (när vintern kommer) dvs Tofflan d ä

22 oktober 2009 12:18  
Blogger Mr Splendor sa...

Hamnade av en slump på kapitel1 och läste de första två styckena av din debutbok. Fastande direkt. Det är tydligt hur svältfödda vi är på välskriven litteratur i Sverige. Hoppas att det inte dröjer allt för långt till nästa bok... :)

22 oktober 2009 14:38  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida