torsdag 8 oktober 2009

release me

Eftersom jag vill vara säker på att alla flator ska hitta till min releasefest, har jag sett till att den hålls på Momma (det är annars lätt att hitta dit oavsett läggning, adressen är Renstiernas gata 30). Den 17:e oktober mellan kl 18-20 ska vi bara dricka välkomstdrinkar, äta (vegetariska) snittar, vara glada, träffa folk och gilla att Udda faktiskt finns ute i stora världen! Det kommer att finnas böcker att köpa till releasepris och jag kommer att ha signeringspennan med mig för alla som vill ha en egen liten hälsning. Jag kommer att läsa lite ur boken - och Tofflan har lovat att hålla tal! Jag hoppas att någon annan också vill hålla tal, för jag har inte hört tillräckligt många i mitt liv och inget av dem jag har hört har handlat om vare sig mig eller min bok. Det andra jag hoppas är att det kommer många bloggläsare, för jag ser liksom det här som mitt sätt att ge något tillbaka. Även om det bara är en snitt och lite häng.

När allt detta fröjdande över udda existenser och resultat av många års slit är överstökat kan man antingen stanna kvar på Momma och fortsätta ha lika trevligt, gå över till Högkvarteret där Club Caliente kommer att husera eller slinka in på Roxy. Det är ju så finurligt ordnat nuförtiden att allt lesbiskt liv i den här staden sker inom en gräns liknande en ytterst liten triangel vid Bondegatan.

Här kan det kanske vara lämpligt att påpeka hur förtjust jag är i mitt förlag. Jag fattade inte i början vilken tur jag hade som hamnade just på Piratförlaget, men såhär mellan bokmässa och releasefest börjar jag förstå det till fullo. Förlaget hjälper inte bara till att marknadsföra mig i alla möjliga medier, utan är till sammansättningen mer likt mitt lärarjobb än man kan tro: ett gäng helt olika människor som efter fem minuter känns som familjemedlemmar, och som aldrig blir tråkiga. När jag tänker efter vill jag inte bara uttrycka min förtjusning över Piratförlaget, utan över mina lärarkollegor, min chef, mina elever, QX-redaktionen och allt jag över huvud taget jobbar med. Och som alltid över er läsare. Om ni kommer på min releasefest lovar jag att leverera ett tal grundat helt på denna förtjusning. Det blir inte ens svårt.

ps. Om du tror att du tänker komma på releasefirandet får du gärna droppa en kommentar här nedan! Det är inte obligatoriskt, men det skulle hjälpa mig att se ungefär hur intresset ligger till och anpassa planeringen efter detta.

Etiketter:

16 kommentarer:

Anonymous CC sa...

Sara, jag har inte köpt din bok ännu och ser release-festen som ett perfekt tillfälle att köpa den och få den signerad...med eller utan hälsning (Kön kan ju vara lååång,). Tar säkert med mig en vän!

8 oktober 2009 22:24  
Blogger Honungsbit sa...

Jag hoppas verkligen att jag kan komma :) Ska se om jag kanske tar med mig någon vän också. Ser verkligen fram emot att läsa din bok i bokform :D

8 oktober 2009 23:13  
Blogger Livet på den mörka sidan sa...

Jag kommer ! Men är oerhört blyg , det finns kanske en hörna någonstans som jag kan klämma in mig i ?

9 oktober 2009 08:18  
Anonymous Christin sa...

Hade gärna kommit, men bor i Göteborg :) men kan du inte tvinga på någon en kamera?? Vill väldigt gärna se hur ni hade det!

9 oktober 2009 09:59  
Anonymous Julia sa...

Å, det är samtidigt som HBTH-helgen, så jag vet inte riktigt vad som pågår den kvällen, men jag vill gärna!

9 oktober 2009 10:59  
Blogger annika sa...

jag kommer säkert med några kvinnor

9 oktober 2009 18:13  
Anonymous sandra sa...

neeeeeeej. Jag har tenta dagen efter så jag kan inte vara i sthlm den helgen, men jag kommer upp helgen därefter...:( du är en helg för tidig.
aja, jag går till akademibokhandeln o köper den imorgon

9 oktober 2009 20:05  
Anonymous Julia sa...

skulle gärna komma! :)

9 oktober 2009 21:31  
Blogger Singelmamman sa...

Såg inte att det stod något om att vi som så gärna skulle-vilja-men-kan-inte också skulle skriva en kommentar. Men struntar i det och skriver i alla fall. Låter så kul, både med bok/boksignering och drinkar. Tyvärr, är uppbokad på parmiddag, helt heteronormativt och kan absolut inte avboka. Hur skulle det se ut. Får köpa din bok ändå.
Kram

10 oktober 2009 11:15  
Blogger Stina sa...

Vilken tur att jag fick boken signerad i Gbg. Har ingen möjlighet att komma till Sthlm då.

11 oktober 2009 14:20  
Anonymous Aloria sa...

Releasefirandet med tal och allt vore ju väldigt tråkigt att missa, så min ambition är att titta förbi på lördag! Tar nog också med mig nån.

11 oktober 2009 14:52  
Anonymous Anonym sa...

jag kanske droppar in också...om inte studierna kejdar mej vid datorn, suck!

11 oktober 2009 18:27  
Anonymous Anonym sa...

Kommer helt klart och släpar definitivt med mig flickvännen

11 oktober 2009 19:16  
Anonymous Anonym sa...

Men usch vad jag ogillade den där recensenten. Hon skrattar på fel ställen och stammar fram det vikigaste och berättar alldeless för mycke om innehållet. Tur jag läst boken innan jag lyssnade på det...

14 oktober 2009 10:00  
Blogger pärlbesatt sa...

Fast det där med alla flator bekymrar.. Jag är ju en sån där hetero, om än i Malungs skinnpaj och inte vindjacka, men ändå. Är jag välkommen iaf, om jag t ex köper en bok?

14 oktober 2009 19:34  
Blogger Sara Lövestam sa...

Pärlbesatt: Självklart är du välkommen, det var bara själva lokaliseringen som jag tänkte underlätta för flatorna... Det enda jag bryr mig om kring vilka som kommer, är att de är folk som vill vara med och fira min bok! Hoppas att få se dig där!

14 oktober 2009 19:37  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida