fredag 5 mars 2010

dagens modeblogg

Apropå rutavdraget så tycker jag att vi kan behålla det. Om något, så tycker jag att vi kan ha mer rutavdrag. Först kändes det fräscht med rutor, någon gång i somras när skogshuggarstilen hade verkat i skymundan länge och äntligen kom ut i finsalongerna. På fotot av mig och alla mina syskon och kusiner från mormors 80-årsfest har alla utom en rutiga skjortor och blusar, någon rentav en byxa. Som sagt, då kändes det fortfarande fräscht och i tiden, men nu? Varannan jacka på tunnelbanan är befläckad med lodräta och vågräta linjer som ideligen krockar i mina ögon. Jag blir trött bara av att titta på kaklet i mitt badrum. Att de rödgröna nu vill avskaffa rutavdraget tyder på inget annat än en gravt bristande känsla för stil. Vad kommer härnäst? Axelvaddar?

Etiketter:

2 kommentarer:

Anonymous Kristina sa...

Jag kan tyvärr meddela att de redan är här, axelvaddarna. Fast i någon slags lightvariant. Man kunde tro att människor skulle kunna tänka sig att lära sig något av historiens misstag, men det är nog för mycket begärt :)

5 mars 2010 19:54  
Anonymous Anonym sa...

Hemskt underhållande skrivet! =)
Du är så bra *suck av beundran*

5 mars 2010 20:35  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida