måndag 26 april 2010

Jag vill bara säga att jag är medveten om att bloggen är helt blå och skum. Och att den försöker vidarekoppla sig själv till sig själv utan att bli mindre blå för det. Nu ska jag flytta omkring filer i cyberrymden, skriva mejl till supporten och se om något blir bättre eller sämre för det. Följ gärna min kamp i realtid, men var medvetna om att det kan se ut precis hur som helst.

6 kommentarer:

Anonymous N sa...

YAY, tillbaka till vanligheten!

30 april 2010 00:38  
Blogger Sara Lövestam sa...

N: Ja, hurra! Jag är glad att fler gläds med mig. ;)

30 april 2010 00:43  
Anonymous Siska sa...

WTF - airlinetickets? Toyota used cars?
Någon mer än jag där ute som hamnar på en wierd buy-stuff-site när ni försöker använda den gamla "favorit-länken" hit? Det funkar bara att ta sig hit via google för mig nu =S.

30 april 2010 09:12  
Blogger Sara Lövestam sa...

Siska: Är "Favoritlänken" saralovestam.se eller www.sara.kipara.se? För i så fall är det enklaste att bara ändra till sara.kipara.se (utan www). Men jag jobbar på det, fortsätter skriva mejl till diverse supportpojkar.

30 april 2010 10:39  
Anonymous Anonym sa...

Sara, jag var helt övertygad om att du en gång för inte allt för länge sedan länkade till det där roliga klippet från p1. Du vet det när en kvinna ringer in och säger att barnen blir homosexuella eftersom deras mamma ätit insjöfisk och de då får i sig för mycket östrogen. Jag har letat som tok här och på internet men kan inte hitta det. Vet du vad jag pratar om?

2 maj 2010 00:28  
Anonymous Siska_1 sa...

Hrm. Favoritlänken är "www.sara.kipara.se" - men jag kan glädja dig med att den inte längre tar mig till någon "snälla-hyr-en-bil-av-oss"-sida. Idag fungerade den helt enkelt bara inte. :)
Jag raderade genvägen och la in den som favorit igen dock - och abra kadabra! =D
Det var nog bara min dator som vårstädade och råkade komma åt någon viktig knapp...

3 maj 2010 08:26  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida