onsdag 20 oktober 2010

första auktionen: sjöjungfrubyxorna

Låt se vad som händer nu då... första auktionen är i rullning. Ett par byxor, och eftersom jag tydligen får på mig dem lär de vara i storlek 26. Om du vill lägga bud, gör det i kommentatorsfältet till detta inlägg. Blir det inga bud alls, så följer byxorna med till nästa bygge och fortsätter bo i en låda. Sista chansen att buda är på lördag.


Som en bonus presenterar jag som synes även min något rörelsebegränsade rumpa (bäraren bör vara ganska lillrumpad för att känna sig helt fri i dessa byxor)! Den ingår dock ej i köpet.

Ps. Samtliga föremål kommer att fotogaferas i min efterhand alltmer kaotiska lägenhet i och med att alla mina prylar förbereds för flytt. Så man kan också se det som en live-sändning av tilltagande flyttröra.

5 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

väldigt coola brallor, tycker faktiskt du ska behålla dem själv;-)

20 oktober 2010 20:58  
Blogger Sara Lövestam sa...

Hm, så brukar det väl inte gå till på auktioner? Att åskådarna ber en att behålla grejerna själv? Nåväl, jag hade kunnat behålla dem om det inte var för att de inte riktigt passar. Det krävs egentligen någon lite längre (hög midja) och lite smalare (jag har lite svårt att röra mig fritt med dem) för att gå omkring och se bra ut i dem. Och när jag ser dem blir jag lite ledsen för att ingen använder dem.

20 oktober 2010 21:13  
Anonymous Anonym sa...

Får man inte buda på de übersnygga strumporna på bilden? :D

21 oktober 2010 12:05  
Anonymous PhoneixReborn sa...

50 kr för byxorna, de var supersnygga! :D

28 oktober 2010 17:59  
Anonymous Mariana sa...

Strumporna var fantastiska.

30 maj 2011 18:36  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida