tisdag 19 oktober 2010

take another little piece of my heart now, baby

Jag tänkte att jag gör så här: Jag lägger ut en liten pryl per dag, och så är det öppet för budgivning i tre dagar ifall det finns någon som vill buda. Man budar genom att i kommentarsfältet skriva ett bud och en e-postadress som förslagsvis tillhör en själv. Sedan kan man välja att få sin pryl skickad mot portokostnad, eller att själv komma och hämta den i Rotebro (Sollentuna) söndagen den 31 oktober när jag flyttstädar - eller möjligen på T-centralen samma kväll när jag spurtar förbi mot mitt nya hem. Om man kommer och hämtar kan man dessutom få fika, för utan fika orkar jag inte gnugga några ugnar. Denna lilla auktion är alltså på temat: "Saker som jag inte kan med att slänga, men som ändå kanske kan göra bättre nytta/glädje hos någon annan". Jag önskar att jag hade en mer allmängiltig klädstorlek men kläderna är av naturliga skäl i storlek xs-s. De grejer som kommer att auktioneras ut är följande:
  • Ett par byxor med motiv föreställande en brud som drar upp en sjöjungfru med fiskespö. Jag sydde dem till QueerQults modevisning 2008, och de syddes till en rätt så smal modell. Ganska hög midja, smala som attan (kanske 25-26 om man talar jeansstorlek).
  • Fittarmband i fimolera. Tolv fittor med utsökta detaljer. Armbandet passar en ganska smal handled, men extra fittor kan bifogas om man vill göra armbandet större.
  • Linne i storlek S tryckt i bästa DIY-anda med budskapet: "lose your shame and your pants will follow".
  • Mycket vida, elefantgrå byxor (men som de andra kläderna ganska smala i midjan, typ jeansstorlek 26-27) med mörklila detaljer. De tog mig evigheter att sy. Det är evigheter sedan jag hade dem på mig.
  • Nyckelringar i form av queerdjur.
  • Vitt linne med handklovtryck. Det krympte i första tvätten och kommer aldrig att kännas rymligt nog igen - märk väl ironin. Jag hoppas att det ska falla någon på läppen i storlek xs (jag menar någon som kroppsligen har storlek xs, läppstorlek är egalt i denna fråga), för det skulle smärta mig om det inte används igen.
  • T-shirt med gulligt fittryck (ja, jag ser att det finns ett tema)
  • Armband i regnbågsfärger, olika storlekar
  • Om det är något annat någon tycker att jag borde auktionera ut, så är det läge att säga till nu.
Bilder kommer i anslutning till varje auktion. Jo, och om det skulle visa sig att detta genererar pengar tänkte jag att alla pengarna skulle gå till Amnesty, för de behövs så sjukt mycket. Om ingen budar över huvud taget följer prylarna med till nästa lya, där de får ligga i en garderob tills nästa gång jag flyttar. Första auktionen kommer i morgon!

5 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Men, det är som om du vore typ lesbisk eller queer eller något.

19 oktober 2010 13:54  
Blogger Elin I sa...

Ååh, de där jeansen minns jag så himla väl. Jag ville ha dem i samma ögonblick som jag såg dem. Hade jag varit några storlekar mindre hade jag lätt bjudit typ hur mycket som helst på dem.

19 oktober 2010 15:53  
Blogger Elin I sa...

Vad är förresten ett queerdjur?

19 oktober 2010 15:55  
Blogger Anna sa...

Det här med fittarmband väckte frågor hos mig. Tänkte att det var någon slags biologiterm för fisting. Hm.

19 oktober 2010 20:35  
Anonymous tofflan-med-flyttångest sa...

om det är någon som utöver dessa fantastiska produkter önskar sig att eget litet diy-kit med diverse hobby-/konstnärs-/pysselmaterial av varierande kvalité kan hon som bor i rummet bredvid lätt slänga ihop en låda eller två under kategorin bortskänkes.

20 oktober 2010 08:34  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida