måndag 22 november 2010

boken är lös

Hjärtat slog faktiskt ett par dunk hårdare när jag upptäckte att man redan kan köpa min nästa bok. Nå, inte köpa den, men att den redan ligger i nätbutikernas sortiment och väntar! Att lanseringen har påbörjats på Piratförlagets hemsida och att man redan kan gå in och betygsätta den på konsumentsajterna. Trots att man med all sannolikhet inte har läst den, eftersom releasedatumet är satt till den 16:e mars. Sådan framförhållning är att beundra, tänker jag rationellt mitt i nervositeten som kommer över mig när jag förstår det. De släpper ut mitt manus. Ordet är snart fritt.

Etiketter:

2 kommentarer:

Anonymous Linda sa...

*längtar*

22 november 2010 10:44  
Anonymous Mattias W sa...

Jag tycker det är lite coolt att det står "Av samma författare" en bit ner på sidan.

22 november 2010 21:53  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida