söndag 29 maj 2011

broderibryderier

Jag har köpt en ny handhandduk och funderar över vad jag ska brodera på den. Tofflan tyckte att det skulle vara ironiskt om jag broderade mina initialer, men jag vill i dessa chipspåsetider inte riskera att uppfattas som anhängare av Stockholms Lokaltrafik (fast lokaltrafiken som sådan är jag naturligtvis för, så det är inte ett alldeles självklart beslut). Så medan jag meckar med en ny blogg där det bland annat blir mycket lättare att lägga in pollar, tänkte jag att ni kunde få ge förslag. Luften är fri!

ps. Den är turkos och ser ut som en helt vanlig handduk. Att inte brodera den är naturligtvis inget alternativ.

13 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

*hm*
(utan inbördes ordning)
självporträtt, figurer från dina böcker, ett skogsrå nära dig, texten "Sara"(ev. med genitiv-s, och i sådana fall ev. baklänges-som-i-spegelvänt), texten "handduk", en hand, en överkorsad fot, texten "förslagslåda", texten "att inte brodera den är naturligtvis inget alternativ" (i snirkligt tjusig skrivstil), ...
;-þ

29 maj 2011 10:43  
Anonymous Mariana sa...

Ja. "Att inte brodera den är naturligtvis inget alternativ"! Klockrent, pl! :D

29 maj 2011 11:07  
Blogger reb sa...

min mamma som är en van broderare av allt som kan broderas har börjat med att brodera ALLA initialer, i mitt fall alltså RLN. nu vet jag ju inte om du har andranamn men annars kan ju det vara ett alternativ?

29 maj 2011 12:22  
Anonymous Snöfrid sa...

"Touch me" eller "Use me"! Haha ;D
Det är iaf vad jag skulle brodera in på den... men det är ju olika vad man gillar. Of course.

29 maj 2011 18:35  
Anonymous N sa...

"Du är snygg" tycker jag skulle vara fint (fast utan situationstecknen), tänk att få en sån komplimang var dag!

29 maj 2011 19:48  
Anonymous Louie sa...

Måste du brodera bokstäver, kan du inte bara (som i enbart) brodera ett par fiskar. Då kan du ju dessutom bygga på vartefter du har tid och känner inspiration.

29 maj 2011 22:18  
Anonymous Anonym sa...

make me wet

wet är hett

touch me
- I wanna feel your body

annars kan du brodera in stumptjejen från Udda? Kommer ej ihåg hennes namn, men intressant var hon. Är hon.

30 maj 2011 00:54  
Anonymous Mariana sa...

Paula!

30 maj 2011 11:19  
Anonymous Anonym sa...

Om du bara har en så handduk ska det så klart stå udda på den.

30 maj 2011 13:53  
Blogger Sara Lövestam sa...

Jag visste att ni skulle komma till undsättning! Känner mig nu styrkt i min broderianda och låter er veta vad det till slut blev. Ev. bildbevis. Fast först åker jag en sväng till Göteborg.

30 maj 2011 20:22  
Anonymous Anonym sa...

Thanks, Mariana!
Gått och funderat på Paula ett par dagar nu och inte kommit underfund med vad hon egentligen hette. Ville inte, för en gångs skull, fuska med min vän Internet.

J

31 maj 2011 03:27  
Anonymous Anonym sa...

henduk

3 juni 2011 00:44  
Anonymous Anonym sa...

Något med handflata? ;)

12 juni 2011 01:50  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida