onsdag 11 maj 2011

liggdans

Jag är glad över allt visat intresse för detta med liggdans. Liggdans är naturligtvis det som uppstår när man ligger ner och det plötsligt kommer en låt som man måste dansa till. Troligtvis ligger man alldeles för bekvämt, kanske i soffan med en filt över sig eller lite hopsnärjd med någon annan, men det börjar ändå rycka i diverse extremiteter. Roligare än så var det inte, höll jag på att säga, men det är faktiskt alldeles förträffligt förnöjsamt. Om ni inte aktar er gör jag en demonstrationsfilm.

4 kommentarer:

Blogger Linnea sa...

gör't!

11 maj 2011 09:46  
Anonymous Anonym sa...

The stage is yours!

11 maj 2011 14:18  
Anonymous n sa...

jag blev så glad när jag läste de senaste inläggen för några dagar sen, och sen besviken när jag inte kunde kommentera för att blogger laggade. men jag skulle säga nåt då iaf, ville bara säga det

15 maj 2011 19:44  
Blogger Sara Lövestam sa...

N: Tack för påpekandet, jag undrade just om det satt någon och försökte kommentera. Och nu får jag aldrig veta vad du skulle säga...

31 maj 2011 01:07  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida