lördag 4 juni 2011

känn lite sorg för mig, Göteborg

Jag känner lite sorg när jag sitter denna sista kväll på mitt flådiga hotellrum och tittar ned på Göteborg. Dagarna på HBTQ-festivalen var (och är fortfarande), helt utan att jag innan visste om det, precis vad jag behövde. Som ett resultat av små och stora saker sitter jag och ler mot utsikten. Som att solen har skinit hela tiden. Som att någon kom fram och sa att jag var snyggare i verkligheten (jag hoppas i alla fall att det var en komplimang, och inte en diss mot mina pressfoton). Som att jag har fått ett sjukt tjusigt hotellrum på tjugoförsta våningen och ätit hotellfrukost med trevliga människor varje dag. Som att jag fick träffa några läsare och som att jag lyckades hitta ett par shorts som passade min rumpa. Herregud, Göteborg. Var har du varit hela mitt liv?

2 kommentarer:

Anonymous den rabiata orakade flat-feministen Fanny sa...

Det låter sjukt trevligt må jag säga. Jag tycker du är snygg på bilderna, så då måste du ju vara sjukt snygg i verkligheten.

5 juni 2011 13:49  
Anonymous Anonym sa...

Du var snyggare i verkligheten och de är en komplimang ;)

6 juni 2011 00:19  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida