söndag 12 juni 2011

trailer

Min tanke var att smidigt som attan lägga om trafiken härifrån till min nya bloggsida, men som alltid kommer lite krångel smygande snett bakifrån och jag inser att jag måste vänta tills mitt webbhotell inte har helg. Den nya bloggen är i själva verket up and running, men den får behålla sin just nu hemliga adress tills jag har fixat allt som måste fixas med domännamnen. Tills vidare fortsätter vi med pausunderhållningen, tänkte jag. Imorgon ska jag gå på förhandsvisningen av nya flatfilmen Kyss mig, vilket jag lovar att avlägga rapport om, men det tar inte stopp där! Icke - inom kort ska ni även få svaret på frågan som dryftats i ett annat kommentarsfält: vilka fingrar är det egentligen man lär sig att böja på folkhögskola? (Sa jag "svaret"? Jag menade förstås, som alltid, den utvecklade frågeställningen.)

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Så, när kommer rapporterna? Hur var filmen? Och vad händer med vilka fingrar på vilken folkhögskola (finns det bättre och sämre val när det gäller att tillägna sig just denna kunskap)?

15 juni 2011 13:14  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida